Thuiskamperen

*** Het thuis kamperen seizoen voor dit jaar zit erop! In deze lastige tijd hebben we door heel Nederland onze accommodaties geleverd voor vakanties, kinderfeestjes en slaapfeestjes in de tuin. We willen jullie bedanken voor alle enthousiaste reacties, mooie vakantie foto’s en leuke berichten in deze periode. Hopelijk kunnen we jullie in de zomer van 2021 weer helpen met een heerlijke vakantie in eigen tuin ☀️. ***

Door de Coronacrisis gaan de vakanties naar het buitenland vaak niet door. Op vakantie naar Tuinesië of Playa del achtertuin is het alternatief, bedachten de twee bedrijven TeamAnimation en Kapitent. De ondernemers uit de recreatiebranche startten thuiskamperen.nl, waarbij je op vakantie gaat in je eigen achtertuin. Inclusief compleet ingerichte tent én een animatieprogramma voor de kinderen.

Via thuiskamperen.nl kun je verschillende pakketten boeken, met een keuze voor jouw favoriete ingerichte tent of chalet. De tent wordt voor je opgezet en ingericht met strandstoelen, een vloerkleed, looplantaarn en comfortabele bedden. Vanaf 65 euro heb je een week lang een tweepersoonstent op je gazon staan. Wie meer wil dan alleen een tent, boekt er met gemak een compleet animatieteam bij, dat de kinderen een paar uur komt vermaken.

Kapitent

Michiel en Maria Jongenelis startte in 2018 kapitent. Hun drijfveer is dat het hun altijd verbaasde waarom de kwaliteit van het aanbod van slaapaccommodaties erg laag was en waren vastberaden om deze status-quo te veranderen. De drijfveer van Kapitent is om voor elk evenement of particuliere aanvraag een goede nachtrust te garanderen. Tevens vinden Michiel en Maria het erg belangrijk dat iedereen bij hen terecht kan, ongeacht het budget. Zij zorgen er samen met hun team voor dat u bij Kapitent verzekerd bent van gunstige prijzen, flexibiliteit, betrouwbaarheid, snelle levering en een uitstekende service.

Kapitent is dé specialist in het verhuren van comfortabele bedden, hoogwaardige groepstenten, Festihut NL, Festitable en chalets. Daarnaast kunt u ook aanverwante artikelen zoals beddengoed en inventaris huren. Kapitent verhuurt deze producten aan particulieren, bedrijven en organisaties, zoals de organisaties van evenementen en festivals.

TeamAnimation

Richard en Jeroen zijn eigenaar van TeamAnimation dat zich sinds 2009 richt op animatie op campings in binnen- en buitenland. Stap voor stap hebben ze iets moois neergezet en ze zijn nog lang niet klaar!

Het geheim zit in de bedrijfscultuur. TeamAnimation is begonnen als een vriendenclub die, ook na alle verschuivingen, nog steeds contact heeft en waaruit zelfs relaties, trouwfeestjes en baby’s zijn voortgekomen. Intern noemden we onze afdeling recruitment dan ook ‘afdeling romantiek’.

Hoewel TeamAnimation groter is geworden is de basis altijd hetzelfde: kameraadschap en verbondenheid. Dit trekt mensen aan en houdt mensen vast: je voelt het meteen als je bij ons binnenstapt in Woerden.

TeamAnimation heeft iedere zomer ruim 400 entertainers op campings in Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje werken. Op ons kantoor in Woerden en Groningen werken 9 mensen fulltime.

Kwaliteit

Om de hoge kwaliteit van Kapitent te garanderen heeft Kapitent een eigen lijn tenten, bedden en chalets welke wij constant door ontwikkelen. Al onze matrassen en matrastijken zijn vervaardigd uit brandvertragend materiaal en volledig getest en goedgekeurd volgens de laatste testen en eisen van UKAS, ilac-MRA en SGS. Tevens voldoen ze aan de brandnorm Fire Safety Regulations 1988 SI 1988.

Thuiskamperen is een initiatief van: